• ایتا
  • آپارات
لوگوی اوقاف

اخبار استان

بيشتر

يكشنبه16شهريور1404

15:35

70

ثبت ۱۱۱ وقف جدید در یک سال اخیر

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: هفته وقف فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های وقف در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و عمرانی است و اداره اوقاف استان در سال گذشته اقدامات گسترده‌ای انجام داده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: هفته وقف فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های وقف در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و عمرانی است و اداره اوقاف استان در سال گذشته اقدامات گسترده‌ای انجام داده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد احمدزاده مدیرکل اوقاف استان در نشست خبزی هفته وقف با بیان اینکه وقف نقش مؤثری در توسعه فرهنگی و اجتماعی جامعه دارد، اظهار داشت: در طول سال گذشته بیش از ۲۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان توزیع شد و ۵۰ کلاس سبک زندگی اسلامی در ۲۰ بقعه متبرکه برگزار گردید. همچنین ویژه‌برنامه‌های فرهنگی و دینی مانند «آرامش بهاری»، «ضیافت الهی»، «نشاط معنوی»، «ولایت علوی» و «بصیرت عاشورایی» در ۱۲۵ بقعه متبرکه اجرا شد و بیش از ۱۵۰۰ مبلغ و مبلغه در مناسبت‌های مختلف فعالیت‌های تبلیغی داشتند.

وی افزود: در حوزه خیریه، بیش از ۱۷۰ مؤسسه خیریه با اداره اوقاف تعامل داشته و ۳۱ شورای هماهنگی امور خیریه در شهرستان‌ها فعال شده‌اند. کمک به آزادی ۱۷ زندانی جرائم غیرعمد و برگزاری مراسم جشن ازدواج برای بیش از ۱۵۰ زوج از دیگر اقدامات این حوزه بوده است. همچنین استمرار فعالیت ۵۰ کارگاه تولیدی شامل چادر و ملزومات حجاب، گوهرتراشی و گلیم‌بافی ادامه یافته و نشان نیکوکاری به یک مؤسسه فعال اعطا شد.

 مدیرکل اوقاف خراسان رضوی گفت: مرحله نیمه‌نهایی چهل و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم برگزار شد و از نخبگان و پیشکسوتان قرآنی تجلیل گردید. حمایت از مؤسسات قرآنی نیز در راستای ارتقای آموزش قرآن کریم ادامه داشته است.

وی ادامه داد: از محل بودجه دولتی، مبلغ ۱۳۹ میلیارد ریال به مساجد، بقاع متبرکه و مصلی‌ها اختصاص یافته است. همچنین ساماندهی ۱۳۸۰ نیروی انسانی در بقاع متبرکه و صدور حکم انتصاب ۱۹۰ امناء برای ۹۱ بلوک موقوفات انجام شده است تا مدیریت و رسیدگی به موقوفات با دقت بیشتری انجام شود.

حجت الاسلام احمدزاده افزود: در حوزه اقتصادی و سرمایه‌گذاری، اجرای بیش از ۵۱ هزار مترمربع پروژه عمرانی بقاع متبرکه با هزینه بیش از هزار میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۱۱۰ هزار نفر روز انجام شد. احداث استخرهای ذخیره آب، تولید بیش از ۱۰ هزار تن محصولات زراعی، ۶۹۰۰ تن محصولات لبنی و پروتئینی، پرورش ۸ هزار رأس دام و احداث نیروگاه خورشیدی از جمله پروژه‌های شاخص این دوره بود. همچنین کاشت ۱۶ هزار اصله نهال و بازسازی پروژه‌های نیمه‌تمام بقاع متبرکه با مساحت ۳۱۰۰۰ مترمربع انجام شد.

مدیرکل اوقاف خراسان رضوی در پایان تأکید کرد: «هفته وقف بهترین فرصت برای تبیین نقش اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی وقف و معرفی ظرفیت‌های گسترده موقوفات به جامعه است و اداره اوقاف استان همچنان در مسیر تحقق نیات واقفان و خدمت به اقشار نیازمند گام برخواهد داشت.»
 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 137036
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 108
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 18946615
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 18053